Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

Thuisgerechtenvan Balijepark

Met de thuisgerechten van Balijepark krijg je de kans om jezelf culinair uit te dagen. In deze tijden helpen we je graag om je vaardigheden als thuiskok te verbeteren.

Elk thuisgerecht bestaat uit een box met de allerbeste ingrediënten waarmee je thuis een hoogwaardig gerecht op tafel tovert à la Balijepark. Sommige gerechten zijn deels bereid, anderen vragen een beetje van jouw eigen inbreng. Pure verwennerij bij jou thuis, kokkerellen zonder stress – want we leggen alles uit – én je leert werken met verse, lokale ingrediënten van topkwaliteit.

Wat drink je erbij?
We adviseren je graag over bijzondere wijn-spijscombinaties bij de thuisgerechten. De wijn, het gerecht en de volgorde mogen elkaar immers niet overstemmen. Wil je bij elk gerecht de juiste wijn serveren? Laat het ons weten in het vak ‘Opmerkingen’ en we adviseren je dan persoonlijk tijdens het afhaalmoment.

Liever maatwerk
Mail ons gerust via info@balijepark.nl voor de mogelijkheden, we denken in deze bijzondere tijden graag met je mee.

• Plaats je bestelling minimaal één dag van te voren voor 21.00 uur
• Afhalen kan van vrijdag t/m zondag tussen 16.00 en 17.00 uur
• Wij bezorgen tussen 14:00 en 16:00 uur in Leidsche Rijn – Vleuten – De Meern voor € 5,-


 

Bestelformulier

Culinairnieuws


Abonneer je op de lekkerste nieuwsbrief van Utrecht en omstreken.
En lees als eerste wat de nieuwe gerechten zijn.Kun je niet wachten?
Lees hier alle vorige uitgaven terug.

Open chat
Beste culinair genieter, vanwege beperkte beschikbaarheid werken we momenteel met een reservelijst. Is de datum van je voorkeur vol? Laat hier dan je naam en telefoonnummer achter. Ook horen we graag op welke datum en tijdstip je wilt komen, met hoeveel mensen en of je binnen of buiten wilt zitten. We nemen contact op als er een plekje vrijkomt.