Kwaliteit en gastvrijheid zijn de pijlers waarmee we werken. Ook houden we van creativiteit. Daarom werken we op zondag zonder menukaart. Kom langs om je te laten verrassen door mooie gerechten en heerlijke, bijpassende wijnen.
Julien: “Ik vind het een uitdaging om mensen te verleiden om bij Balijepark aan te schuiven. Dat geldt voor zowel vaste gasten als voor mensen die Balijepark nog niet kennen. Ik wil blijven verrassen met een nieuw gerecht, een nieuw seizoen of nieuwe ingrediënten. Bij ons word je in de watten gelegd door vriendelijk personeel en geniet je van mooie gerechten bestaande uit verse ingrediënten die met liefde zijn bereid.”
Balijepark restaurant staat voor gastvrijheid, genieten, aandacht en je culinair laten verrassen.
Of het nou gaat om vis, vlees, groenten, koffie of wijnen, Balijepark restaurant serveert alleen de beste producten. Stuk voor stuk met een positief verhaal. Wij houden van duurzaam, biologisch en van koken met de seizoenen. Van sauzen bij het vlees tot het ijs bij het dessert: alles is homemade. En dat proef je!
Julien van Stokkem, eigenaar en chef-kok: “Uniek aan Balijepark is dat alles klopt, van het eten tot de sfeer. We hebben veel over voor onze gasten én voor elkaar. De mensen die hier werken maken het verschil. Zij weten wat voor heerlijkheden we in huis hebben en vertellen daar met passie over. Dat voelen onze gasten ook.”
Dat we zijn uitgeroepen tot één van de beste restaurants van Utrecht en omgeving is een grote eer. Het houdt ons scherp, zodat we onze gasten keer op keer culinair weten te verrassen. Maar zonder toeters en bellen. Gewoon genieten van mooie, pure gerechten op prachtige, sfeervolle plek.