Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54
Restaurant Balijepark | De Meern | Leidsche Rijn | Utrecht

overBalijepark restaurant

Of je nu komt voor een kopje koffie met een lekker gebakje, een heerlijke high tea, een lunch, borrel of diner: het gastvrije en enthousiaste team van Balijepark restaurant wil jou en je gezelschap op alle tijdstippen van de dag culinair verrassen.

Wij doen er alles aan om je een fijne middag of avond te bezorgen. Wij doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij doen er alles aan om jou op en top te laten genieten!

Toen en nu

Een vervallen boerderij die meer dan tien jaar lang leeg had gestaan. Bewoners die zijn uitgekocht door de gemeente Utrecht, zodat op hun stukje land een nieuwbouwwijk kon worden gerealiseerd. Maar die boerderij, die bleef. En werd uiteindelijk een restaurant. Ons restaurant. Alweer zo’n vijf jaar geleden.
Gestart met z’n tweeën in de keuken en twee man sterk in de bediening. Een leuke, spannende en bijzondere tijd waarin we heel veel hebben geleerd. Culinair verrassen, genieten, kwaliteit, gastvrijheid…dat zijn de pijlers waarmee we werken en blíjven werken. En dat werpt vruchten af. Want wij zien onze gastenkring groeien. Wij zien nieuwe gasten en wij zien terugkerende gasten die familie en vrienden met veel plezier kennis laten maken met Balijepark restaurant. Fantastisch toch? En als je keer op keer wordt bedankt, complimenten krijgt voor een heerlijke lunch of diner, dan weet je waar je het voor doet. En blijft doen.


Missieen visie

Balijepark restaurant staat garant voor gastvrijheid, toegankelijkheid, eenvoud, genieten, aandacht en je culinair laten verrassen. Wij houden ervan om met de allermooiste en allerbeste streekproducten te werken. Koffie, thee, bier, brood, wijnen, groenten…allemaal ingrediënten met een positief verhaal. Duurzaam, biologisch en veelal afkomstig uit de streek. Want eerlijk is eerlijk: een eerlijk product smaakt nog lekkerder!
Onze kakelverse streekproducten zijn seizoensgebonden. Wij respecteren de natuur zoals zij is. Zoals het hoort. Lekker dus.
Van sauzen bij het vlees tot het ijs bij het dessert: alles is homemade. En dat proef je!
Het is mooi – haast een eer – om zo met je vak bezig te kunnen zijn. Dat je een goed gerecht op tafel kunt zetten waar je ongelooflijk trots op mag zijn.
Ons kleine en enthousiaste team heeft aandacht voor de gast. Wij nemen de gasten mee op een culinaire reis. Wij weten wat voor heerlijkheden we in huis hebben en vertellen daar met passie over. Iets wat we erg belangrijk vinden.
Tot slot zijn wij uniek wat onze eetbeleving betreft. Bij ons géén overvolle borden, maar de allerlekkerste gerechten in een heerlijk formaat. Je kunt dus meerdere smaken proeven en gaat dus nagenietend en zónder bolle buik naar buiten.
De gasten keer op keer culinair weten te verrassen zonder allerlei toeters en bellen. Wij houden het simpel. Toegankelijk. En willen graag van een gast een terugkerende gast maken.
Wij heten je van harte welkom in ons restaurant! Balijepark restaurant.
Restaurant Balijepark | De Meern | Leidsche Rijn | Utrecht

 
 
Bel ons
Reserveer