Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

LazySunday

Op zondag werken wij zonder menukaart. Waarom? Omdat wij willen blijven verrassen met nieuwe gerechten, nieuwe ingrediënten en smaken die passen bij het seizoen. Dat vraagt om creatieve gerechten buiten de kaart om.

Zondag is perfect voor zo’n culinaire ontdekkingstocht. Samen met vrienden of familie geniet je van een diner of lunch waarin pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol spelen. Bovendien word je enorm in de watten gelegd door ons vriendelijke personeel. De sfeer is ongedwongen en makkelijk.

Kom vooral langs op zondag, geniet van de gastvrijheid van Balijepark en laat je verrassen door de mooie gerechten en de heerlijke, bijpassende wijnen.

• 3-gangenmenu €32,50
• 4-gangenmenu €41,50
• 5-gangenmenu €47,50
• 6-gangenmenu €53,50

Wees op tijd en reserveer een tafeltje.

Reserveer een tafeltje


 
 
 

Recensies

wat onze gasten zeggen....
Fantastisch gegeten in Restaurant Balijepark gisteravond. Gekozen voor het verrassingsmenu en dat was het met recht. Heerlijk smaakcombinaties ook in combinatie met de wijn. Bediening supervriendelijk en heel servicegericht. Een aanrader!
Sylvia C.
Na goede recensies gelezen en gehoord te hebben voor de eerste keer naar Balijepark geweest. Wat een uitstekende ervaring! Jonge, vlotte bediening met echte passie voor het vak, altijd erg fijn om te merken. Het verrassingsmenu vond ik erg geslaagd en het bijpassende wijnarrangement sloot goed aan. De locatie is goed verscholen in de woonwijk en heeft een prettige ambiance.
Reinier V.
Voor de tweede keer gegeten bij Balijepark, kwaliteit van het verrassingsmenu is top! Hoogwaardige producten uit het seizoen en in fijne porties en in de combinatie een leuke smaak twist.
 Het is erg leuk om het enthousiasme van de gastheer en -dame te beleven. De toelichting bij het wijnarrangement is aanstekelijk en de keuken serveert mooie gerechten op een hedendaagse wijze. 
Warme sfeer en voldoende knus om naast lekker eten ook een goed gesprek te kunnen voeren.
Jochum D.
 

Eten, drinken, gezelligheid

Reserveer een tafeltje