Augustusweg 32, 3453 KS De Meern 030-6621254

LazySunday

Iedere zondag Lazy Sunday bij Balijepark

Schuif met je familie of vrienden aan tafel voor een culinaire ontdekkingstocht bij Balijepark. De menukaart laten we voor even achterwege. Op zondag hoef je geen keuzes te maken, maar je enkel te laten verrassen door onze creatieve gerechten. Uiteraard bereiden we deze gerechten met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.

Laat je tijdens Lazy Sunday volledig in de watten leggen door het enthousiaste team van Balijepark. Zij zorgen voor een ongedwongen en ontspannen sfeer.

• 3-gangenmenu €34,50
• 4-gangenmenu €42,50
• 5-gangenmenu €49,50
• 6-gangenmenu €56,50

Reserveer nu alvast jouw tafel voor Lazy Sunday.

Reserveer een tafeltje


 
 
 

Recensies

wat onze gasten zeggen....
Voor de tweede keer gegeten bij Balijepark, kwaliteit van het verrassingsmenu is top! Hoogwaardige producten uit het seizoen en in fijne porties en in de combinatie een leuke smaak twist.
 Het is erg leuk om het enthousiasme van de gastheer en -dame te beleven. De toelichting bij het wijnarrangement is aanstekelijk en de keuken serveert mooie gerechten op een hedendaagse wijze. 
Warme sfeer en voldoende knus om naast lekker eten ook een goed gesprek te kunnen voeren.
Jochum D.
Fantastisch gegeten in Restaurant Balijepark gisteravond. Gekozen voor het verrassingsmenu en dat was het met recht. Heerlijk smaakcombinaties ook in combinatie met de wijn. Bediening supervriendelijk en heel servicegericht. Een aanrader!
Sylvia C.
Na goede recensies gelezen en gehoord te hebben voor de eerste keer naar Balijepark geweest. Wat een uitstekende ervaring! Jonge, vlotte bediening met echte passie voor het vak, altijd erg fijn om te merken. Het verrassingsmenu vond ik erg geslaagd en het bijpassende wijnarrangement sloot goed aan. De locatie is goed verscholen in de woonwijk en heeft een prettige ambiance.
Reinier V.
 
Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht - Antipasti
Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht
Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht -
Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

Eten, drinken, gezelligheid

Reserveer een tafeltje

Geen producten in je winkelwagen.