Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

LazySunday

Wat doe jij zondag aanstaande?
Sporten? Op familiebezoek? Met je gezin op stap? Of moet je nog wat voor je werk doen? Misschien wil je wel relaxen en helemaal niks doen. Dat kan natuurlijk ook!

Als je nog geen concrete plannen hebt, maar wel wilt ontspannen én genieten van goed eten, dan is onze Lazy Sunday lunch of diner écht iets voor jou!

Met Lazy Sunday kun je elke zondag met familie en vrienden genieten van een heerlijk verrassingsmenu er is géén menukaart – voor een zeer smakelijke prijs. Klinkt goed toch?

• 3-gangenmenu € 29,50
• 4-gangenmenu € 39,50
• 5-gangenmenu € 49,50
• 6-gangenmenu € 54,50

En wil je er een wijntje bij? Wij schenken per gang een mooie bijpassende wijn. 
Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen of voorkeuren.
Zien we je zondag bij Balijepark?

Reserveer hier jouw Lazy Sunday

Terras Balijepark

 
 
 

Recensies

wat onze gasten zeggen....
Na goede recensies gelezen en gehoord te hebben voor de eerste keer naar Balijepark geweest. Wat een uitstekende ervaring! Jonge, vlotte bediening met echte passie voor het vak, altijd erg fijn om te merken. Het verrassingsmenu vond ik erg geslaagd en het bijpassende wijnarrangement sloot goed aan. De locatie is goed verscholen in de woonwijk en heeft een prettige ambiance.
Reinier V.
Voor de tweede keer gegeten bij Balijepark, kwaliteit van het verrassingsmenu is top! Hoogwaardige producten uit het seizoen en in fijne porties en in de combinatie een leuke smaak twist.
Het is erg leuk om het enthousiasme van de gastheer en dame te beleven. De toelichting bij het wijnarrangement is aanstekelijk en de keuken serveert mooie gerechten op een hedendaagse wijze. 
Warme sfeer en voldoende knus om naast lekker eten ook een goed gesprek te kunnen voeren.
Jochum D.
Fantastisch gegeten in Restaurant Balijepark gisteravond. Gekozen voor het verrassingsmenu en dat was het met recht. Heerlijk smaakcombinaties ook in combinatie met de wijn. Bediening super vriendelijk en heel servicegericht. Een aanrader!
Sylvia C.
 

Lazy Sunday bij Balijepark!

Reserveer direct
Bel ons
Reserveer