Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

High-WineBalijepark

Sluit het weekend ontspannen af met een High Wine van Balijepark. Geniet van verschillende mooie wijnen, geserveerd met luxe, bijpassende seizoensgebonden gerechtjes.

Jullie worden ontvangen met een glas Cava en een mooie amuse. Geniet vervolgens van vier halve glazen wijn; één glas wit, één glas rosé/wit, één glas rood en als afsluiting een glas dessertwijn. Daarbij serveren wij diverse, heerlijke huisgemaakte lekkernijen, zowel koud als warm.

Een High Wine is elke zondag te reserveren tot 15:00 uur. Jullie mogen natuurlijk zo lang blijven zitten als gewenst. Geniet van de gastvrijheid van Balijepark en laat je verrassen door onze wijnkeuze.

  • Halve glazen €37,50 pp
  • Volle glazen €47,50 pp

De High Wine is perfect om tijd door te brengen met familie, vrienden of collega’s.

Voor grotere gezelschappen is deze wijnproeverij, afhankelijk van beschikbaarheid, ook op andere dagen te reserveren. Neem daarvoor contact op via 030 6621254, we denken graag met je mee.

Wil je wat anders dan wijn? Probeer dan onze High Tea.

Reserveer een tafeltje

Let op: geef eventuele allergieën of persoonlijke wensen alvast door bij de reservering, dan houden wij er rekening mee.


 
 
 
 

Open chat
Deze chat is enkel voor de reservelijst.

Beste culinair genieter, vanwege beperkte beschikbaarheid werken we momenteel met een reservelijst. Is de datum van je voorkeur vol? Laat hier dan je naam en telefoonnummer achter. Ook horen we graag op welke datum en tijdstip je wilt komen en met hoeveel mensen. We nemen contact op als er een plekje vrijkomt.

Voor overige vragen en/of opmerkingen zijn wij bereikbaar op 030 6621254.