Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54
High Wine bij Balijepark

High-WineBalijepark

Nieuw! High Wine bij Balijepark

Prikkel al je zintuigen en sluit het weekend ontspannen af met een High Wine bij Balijepark. Geniet van verschillende mooie wijnen, geserveerd met luxe, bijpassende seizoensgebonden gerechtjes. Elke zondagmiddag serveren wij een heerlijk palet aan smaken, geuren en kleuren.

Jullie worden ontvangen met een heerlijk glas Cava en een mooie amuse. Geniet vervolgens van vier halve glazen wijn; één glas wit, één glas rosé/wit, één glas rood en als afsluiting een glas dessertwijn. Daarbij serveren wij diverse, heerlijke huisgemaakte lekkernijen, zowel koud als warm.

Een High Wine is elke zondag te reserveren tot 15:00 uur. Jullie mogen natuurlijk wel zo lang blijven zitten als gewenst. Geniet van de gastvrijheid van Balijepark en laat je verrassen door onze wijnkeuze.

  • High Wine € 37,50 p.p.
  • Bij volle glazen € 47,50 p.p.
  • Cadeautip: een High Wine-bon

De High Wine is perfect om tijd door te brengen met familie, vrienden of collega’s.

Voor grotere gezelschappen is de High Wine, afhankelijk van beschikbaarheid, ook op andere dagen te reserveren. Neem daarvoor contact op via 030 6621254, we denken graag met je mee.

Wil je wat anders dan wijn? Probeer dan onze High Tea.

Reserveren kan online of telefonisch via 030 6621254. Geef ook eventuele allergieën of persoonlijke wensen door bij de reservering, dan houden wij er rekening mee.

Reserveer hier jouw High Wine

Let op: zet een vinkje bij ‘High Wine’. Ons systeem verwart jouw reservering anders met een gewone lunch.


 
 
 
 

High Wine Balijepark!

Reserveer direct
Bel ons
Reserveer