Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54
Restaurant Balijepark | De Meern | Leidsche Rijn | Utrecht

Balijeparkook voor gezelschappen

Een zakelijk evenement of een bijeenkomst in de privésfeer? Ook dan ben je bij Balijepark letterlijk aan het juiste adres!

Wij bieden grote(re) gezelschappen de ruimte om – eventueel buiten de openingstijden om – samen te komen, feest te vieren of te vergaderen. Dit in combinatie met een heerlijke lunchborrel of diner bereid met verse streekproducten.

Ons sfeervolle restaurant ligt zeer centraal gelegen – op enkele minuten van de A12 en A2 – en heeft wifigratis parkeerplaatsen voor de deur, een aparte voorkamer met een terras. Ook kunnen wij audiovisuele middelen verzorgen. Wij hebben alles in huis om van jouw evenement of bijeenkomst een geslaagde ochtend, middag of avond te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Bel of mail ons dan even.
Wij denken uiteraard graag met je mee!

 

contact


 
 
 

Recensies

wat onze gasten zeggen....
Ook een zakenpartner neem ik graag mee naar Balijepark. De ontvangst en de klantgerichtheid van de bediening was wederom top, zonder opvallend te zijn. Tijdens deze lunch bestelde ik een aardappel-truffel soep vooraf en de Beemster Ossenhaas als hoofdgerechtje. Bij de soep werd zelfs nog gevraagd of ik er extra zalm of wild zwijn bij wilde. De smaak was verrukkelijk. Ik kom hier al een tijd graag en mij hebben ze hier nog nooit teleurgesteld. Wat is het genieten hier.
Wim M.
Wij hebben het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders bij restaurant Balijepark gevierd. Van begin tot eind één groot feest! Vooraf anti-pasti, daarna voor carpaccio of een vis trio, hoofdgerecht vlees of vis waarbij ik de kabeljauwfilet heb gekozen, heerlijk. Achteraf een grand dessert. Allemaal even lekker. De kinderen mochten in de keuken een hoorntje ijs komen 'scheppen' dat vonden ze natuurlijk super. Er was ruimte voor onze eigen inbreng van muziek (troubadour) en de bediening ging hier heel goed mee om want het was best druk/hectisch met ook nog 5 rondrennende kinderen. Echt een aanrader!
Marian V.
Met 18 personen mijn verjaardag gevierd in restaurant Balijepark. Het was een geweldige ervaring! De gerechten zijn ware kunstwerkjes en smaken heerlijk. Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. Een echte aanrader!
Bep van Hof

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie?

Bel of mail ons!
Bel ons
Reserveer