Augustusweg 32, 3453 KS De Meern 030-6621254
Gezelschappen bij Balijepark

Balijeparkgezel­schappen

Een vergadering, zakelijk evenement of iets te vieren? Balijepark is zeer geschikt voor grote(re) groepen, zakelijke gezelschappen en feesten. Ons gastvrije en enthousiaste team staat klaar om jullie een culinaire verrassing te serveren.

Onze voorkamer is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen en exclusief te gebruiken. Ook een intieme lunch of een diner in een aparte ruimte voor een groter gezelschap is bij ons mogelijk.

Ons restaurant ligt tegen Utrecht aan, en is dus centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A2 en de A12. Wij hebben gratis wifi, verzorgen audiovisuele middelen, hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een aparte voorkamer. Ons terras won zelfs ooit de Terrassentrofee.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met je mee.


GastvouwLilly

Heb je iets te vieren of te bespreken met een groter gezelschap (vanaf 8 personen)? Bij Balijepark is veel mogelijk. Of je nu een babyshower wilt organiseren of een (zakelijk) walking dinner voor ogen hebt: we hebben er vaak de ruimte voor en altijd genoeg ideeën over.

Onze gastvrouw Lilly denkt graag met je mee en begeleidt jullie middag of avond van A tot Z.
Neem voor vragen of informatie vrijblijvend contact met haar op: lilly@balijepark.nl.

Lilly

 
 
 

Recensies

wat onze gasten zeggen....
Ook een zakenpartner neem ik graag mee naar Balijepark. De ontvangst en de klantgerichtheid van de bediening was wederom top, zonder opvallend te zijn. Tijdens deze zakenlunch bestelde ik een aardappel-truffel soep vooraf en de Beemster Ossenhaas als hoofdgerechtje. Bij de soep werd zelfs nog gevraagd of ik er extra zalm of wild zwijn bij wilde. De smaak was verrukkelijk. Ik kom hier al een tijd graag en mij hebben ze hier nog nooit teleurgesteld. Wat is het genieten hier.
Wim M.
Wij hebben het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders bij restaurant Balijepark gevierd. Van begin tot eind één groot feest! Vooraf anti-pasti, daarna voor carpaccio of een vis trio, hoofdgerecht vlees of vis waarbij ik de kabeljauwfilet heb gekozen, heerlijk. Achteraf een grand dessert. Allemaal even lekker. De kinderen mochten in de keuken een hoorntje ijs komen 'scheppen' dat vonden ze natuurlijk super. Er was ruimte voor onze eigen inbreng van muziek (troubadour) en de bediening ging hier heel goed mee om want het was best druk/hectisch met ook nog 5 rondrennende kinderen. Echt een aanrader!
Marian V.
Met 18 personen mijn verjaardag gevierd in restaurant Balijepark. Het was een geweldige ervaring! De gerechten zijn ware kunstwerkjes en smaken heerlijk. Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. Een echte aanrader!
Bep van Hof
Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op

Geen producten in de winkelwagen.

Open chat
Deze chat is enkel voor de reservelijst.

Beste culinair genieter,
Is de datum van je voorkeur vol? Laat hier dan je naam en telefoonnummer achter of mail ons.

Ook horen we graag op welke datum en tijdstip je wilt komen en met hoeveel mensen. We nemen contact op als er een plekje vrijkomt.

Voor overige vragen en/of opmerkingen zijn wij bereikbaar op info@balijepark.nl 030 6621254.