Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

Diner

“Kwaliteit en gastvrijheid, dat kun je van ons verwachten”
Julien van Stokkem – eigenaar en chef-kok

Om mee te beginnen

Antipasti Restaurant Balijepark

Balijepark menu

Balijeparkmenu

Geniet bij ons 7 dagen per week van het à la carte-menu of van een wisselend 3, 4, 5 of 6-gangen menu. Bij ons spelen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol.

ZALM
roomkaas – kerrie – kiemgroenten

KABELJAUW
bloemkool – jeneverspek – bruine boter

KWARTEL
pompoen – ras el hanout – buikspek

KALF
yorkshire pudding – cantharellen – zwarte knoflook

EENDENLEVER
biet – zoethout – macadamia

KERS
pistache – basilicum – witte chocolade

Menuprijzen

3-gangen | zalm – kalf – kers | 36,5

4-gangen | zalm – kabeljauw – kalf – kers | 44,5

5-gangen | zalm – kabeljauw – kwartel – kalf – kers | 53,5

6-gangen | zalm – kabeljauw – kwartel – kalf – eendenlever – kers | 59,5

Wijnarrangement | 3-glazen 21 | 4-glazen 27 | 5-glazen 32 | 6-glazen 37


liever geen dessert maar een tussengerecht, supplement 4,50 | extra gang boerenkazen 11

 

a la carte | koud voorgerecht


a la carte | warm tussengerecht


a la carte | warm hoofdgerecht


 
 

Dessert


 

Open chat
Deze chat is enkel voor de reservelijst.

Beste culinair genieter, vanwege beperkte beschikbaarheid werken we momenteel met een reservelijst. Is de datum van je voorkeur vol? Laat hier dan je naam en telefoonnummer achter. Ook horen we graag op welke datum en tijdstip je wilt komen en met hoeveel mensen. We nemen contact op als er een plekje vrijkomt.

Voor overige vragen en/of opmerkingen zijn wij bereikbaar op 030 6621254.