Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

Diner

“Kwaliteit en gastvrijheid, dat kun je van ons verwachten”
Julien van Stokkem – eigenaar en chef-kok

Om mee te beginnen

Antipasti Restaurant Balijepark

Restaurant Balijepark

Balijeparkmenu

Geniet bij ons 7 dagen per week van het à la carte-menu of van een wisselend 3, 4, 5 of 6-gangen menu. Bij ons spelen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol.

 

SCHELVIS
zoete aardappel – mais – togarashi

MAKREEL
sake – sjalot – buikspek

KWARTEL
snert – paling – gerookte boter

HERT
crosne – aardpeer – peperkoek

EENDENLEVER
kumquats – brioche – balsamico

CARROT CAKE
chai – kaneel – sinaasappel

 

 

Menuprijzen

3-gangen | schelvis – hert – carrot cake | 36,5

4-gangen | schelvis – makreel – hert – carrot cake | 44,5

5-gangen | schelvis – makreel – kwartel – hert – carrot cake | 53,5

6-gangen | schelvis – makreel – kwartel – hert – eendenlever – carrot cake | 59,5

Wijnarrangement | 3-glazen 21 | 4-glazen 27 | 5-glazen 32 | 6-glazen 37


uitbreiding naar Grand Dessert, supplement 4,50 | liever geen dessert maar een tussengerecht, supplement 4,50 | extra gang boerenkazen 11

 

a la carte | koud voorgerecht


Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

a la carte | warm tussengerecht


a la carte | warm hoofdgerecht

Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

 
 

Dessert


 
 
 

Wil je je culinair laten verrassen?

Reserveer direct