Augustusweg 32, 3453 KS De Meern 030-6621254

Diner

“Kwaliteit en gastvrijheid, dat kun je van ons verwachten”
Julien van Stokkem – eigenaar en chef-kok

Om mee te beginnen

Antipasti Restaurant Balijepark

Balijepark menu

Balijeparkmenu

Geniet bij ons 7 dagen per week van het à la carte-menu of van een wisselend 3, 4, 5 of 6-gangen menu. Bij ons spelen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol.

ROODBAARS
ponzu – tapioca – chili

ZALM
dashi – inktvis – koolrabi

KALFZWEZERIK
pasta – trompet de la mort – belper knolle

HERT
pastinaak – peer – kruidnagel

EENDENLEVER
appel – amandel – balsamico

DONKERE CHOCOLADE
bastogne – gember – ananas

MENUPRIJZEN

3-gangen | roodbaars – hert – chocolade | 31,50

4-gangen | roodbaars – zalm – hert – chocolade | 41,5

5-gangen | roodbaars – zalm – zwezerik – hert – chocolade | 49,5

6-gangen | roodbaars – zalm – zwezerik – hert – eendenlever – chocolade | 54,5

Wijnarrangement | 3-glazen 21 | 4-glazen 27 | 5-glazen 32 | 6-glazen 37


liever geen dessert maar een tussengerecht, supplement 4,50 | extra gang boerenkazen 11

 

a la carte | koud voorgerecht


a la carte | warm tussengerecht


a la carte | warm hoofdgerecht


 
 

Dessert