Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

Diner

“Ons menu wisselt regelmatig, want wij koken met de seizoenen mee! Kom je ook een keer proeven en genieten?”
Julien van Stokkem – eigenaar en chef-kok

Om mee te beginnen

Restaurant Balijepark | De Meern | Leidsche Rijn | Utrecht

Balijeparkmenu

Laat je culinair verrassen bij Balijepark restaurant: geniet van een smaakvol seizoensmenu met de allerbeste en allerlekkerste streekproducten. Kom je ook een keertje proeven?

TONIJN EN ZALM

xo – crudité – sesam

COQUILLES

char siu – kousenband – limoenblad

ZWEZERIK

paddenstoelen – knolselderij – ossenstaart

HERT

biet – zoethout – pastinaak

EENDENLEVER

suikerbrood – vijg – vincotto

APPEL

karamel – rozemarijn – roomijs

GRAND DESSERT*

Menuprijzen

3-gangen | tonijn | fazant | chocolade | 38

4-gangen | tonijn | schol | fazant | chocolade | 47

5-gangen | tonijn | schol | macaroni | fazant | chocolade | 56

6-gangen | zalm & tonijn | coquilles | zwezerik | hert | eendenlever | appel | 65

Het menu is uit te breiden met een extra gang boerenkazen | 11

Wijnarrangement | 3-glazen 21 | 4-glazen 27 | 5-glazen 32 | 6-glazen 37

*uitbreiding naar een Grand Dessert, supplement 4,50 | voor een 3-, 4- of 5 gangenmenu zonder dessert, supplement 4,50


 

a la carte | koud voorgerecht


a la carte | warm tussengerecht


a la carte | warm hoofdgerecht

Balijepark hoofdgerecht

 
 

Dessert


 
 
 

Wil je je culinair laten verrassen?

Reserveer direct
Bel ons
Reserveer