Augustusweg 32, 3453 KS De Meern (030) 662 12 54

Diner

“Kwaliteit en gastvrijheid, dat kun je van ons verwachten”
Julien van Stokkem – eigenaar en chef-kok

Om mee te beginnen

Antipasti Restaurant Balijepark

Restaurant Balijepark

Balijeparkmenu

Geniet bij ons 7 dagen per week van het à la carte-menu of van een wisselend 3, 4, 5 of 6-gangen menu. Bij ons spelen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol.

 

TONIJN
kerrie – zwarte sesam – komkommer

COQUILLES
zoete aardappel – kreeft – citroengras

KALF
shiitake – knolselderij – caufe au lait

HERT
rode biet – chetsnuts – kruidnagel

EENDENLEVER
aubergine – vadouvan – pistache

RED VELVET
witte chocolade – bessen – dennen

 

 

Menuprijzen

3-gangen | tonijn – hert – red velvet | 38

4-gangen | tonijn – coquilles – hert – red velvet | 47

5-gangen | tonijn – coquilles – kalf – hert – red velvet | 56

6-gangen | tonijn – coquilles – kalf – hert – eendenlever – red velvet | 62

Wijnarrangement | 3-glazen 21 | 4-glazen 27 | 5-glazen 32 | 6-glazen 37


uitbreiding naar Grand Dessert, supplement 4,50 | liever geen dessert maar een tussengerecht, supplement 4,50 | extra gang boerenkazen 11

 

a la carte | koud voorgerecht


Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

a la carte | warm tussengerecht


a la carte | warm hoofdgerecht

Restaurant Balijepark - De Meern - Utrecht

 
 

Dessert


 
 
 

Wil je je culinair laten verrassen?

Reserveer direct